Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

В Університеті буде проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з біотехнологій та біоінженерії

29 листопада 2017, 16:12
Кафедра ТБСФБ Львівської політехніки

Наказом Міністерства освіти і науки України № 1364 від 10.10.2017 р. Національний університет «Львівська політехніка» призначено базовим вищим навчальним закладом із проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» у 2017/2018 н.р.

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки запрошує студентів навчальних закладів України взяти участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу, який буде проходити в Університеті у лютому-березні 2018 року.

Передбачено роботу таких секцій:

  1. «Промислова, харчова і сільськогосподарська біотехнології»
  2. «Біомедична і фармацевтична біотехнології та біоінженерія»
  3. «Молекулярна біотехнологія та біоінформатика»
  4. «Екологічна біотехнологія та біоенергетика»

На Конкурс подають самостійно підготовлені наукові роботи студентів (не більше 2 авторів) з актуальних проблем у галузі біотехнології, які є пошуковими за своїм характером. Термін відправлення робіт – до 15 лютого 2018 року (за поштовим штемпелем). Роботи подають в друкованому вигляді та на електронних носіях (обов’язково).

Роботи надсилати за адресою:

галузева конкурсна комісія за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія», кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій, Національний університет «Львівська політехніка», вул. Ст. Бандери, 12, м. Львів, 79013.

Електронний варіант конкурсних наукових робіт подають на адресу romanna.o.petrina@lpnu.ua. Контактна особа – Петріна Романа Омелянівна, доцент кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології, кандидат технічних наук, доцент, секретар галузевої конкурсної комісії.

Докладніше – в інформаційному листі