Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

В Університеті на розширеній нараді педагогів області обговорили реалізацію Закону України «Про освіту»

31 жовтня 2017, 15:27
За матеріалами сайту ЛОР

Про реалізацію Закону України «Про освіту», а також роль і місце керівника закладу загальної середньої освіти йшлося 30 жовтня під час розширеної наради педагогів області в Національному університеті «Львівська політехніка».

Участь у нараді взяли голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, директори закладів загальної середньої освіти, керівники відділів освіти області та профспілкових організацій, а також ректор Львівської політехніки Юрій Бобало.

Олександр Ганущин у своєму виступі поінформував освітянський загал про підсумки конкурсу мікропроектів у галузі освіти, поділився планами на найближчу перспективу та пообіцяв усіляку підтримку освітянам з боку обласної ради в межах її компетенції.

Після доповіді директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомири Мандзій про реалізацію Закону України «Про освіту» відбулося його обговорення. Кожен мав можливість задати запитання та отримати на нього вичерпну відповідь.