Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

В Університеті відбулась зустріч підприємців Львівщини з науковцями Інституту хімії та хімічних технологій

5 грудня 2017, 14:22
Відділ маркетингу та інноватики Львівської політехніки

29 листопада 2017 року відбулася зустріч підприємців Львівщини з науковцями Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки.

Захід розпочався з виступів представників Львівської політехніки (директора Інституту хімії та хімічних технологій Володимира Скороходи, проректора з наукової роботи Наталії Чухрай) та представника Львівської обласної державної адміністрації – директора Департаменту економічної політики Романа Филипіва, які наголосили на важливості подібних заходів для сприяння співпраці між наукою та бізнесом.

Науковці ІХХТ презентували свої розробки, що мають застосування в екологічній, хімічній, нафтохімічній галузях, тепловій енергетиці, комунальному господарстві, машино- та приладобудуванні й металообробці, фармацевтиці та медицині, будівельній галузі, силікатній промисловості, переробленні пластмас тощо.

Зустріч мала доволі неформальний характер і дала змогу налагодити контакти з представниками підприємств, дізнатись про проблеми й завдання, що сьогодні стоять перед виробництвом, запропонувати шляхи їхнього розв’язання.

Символічно, що захід відбувся у Tech StartUp School Львівської політехніки, адже ця локація беззаперечно доводить можливості Університету й підкреслює інноваційність поглядів політехніків.