Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Викладачі та студенти кафедри ЗМД провели виїзне заняття у митній лабораторії ДФС України

21 грудня 2017, 10:33
Кафедра ЗМД Львівської політехніки

18 грудня 2017 року викладачі та студенти кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» у рамках активної співпраці з територіальними органами та спеціалізованими підрозділами Державної фіскальної служби відвідали з виїзним заняттям львівське відділення митної лабораторії департаменту податкових та митних експертиз ДФС України.

Начальник лабораторії доцент Ігор Зарічний ознайомив студентів із завданнями та структурою відділення, матеріально-технічною та законодавчо-нормативною базою спеціалізованої установи, в зоні діяльності якої є Волинська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська та Тернопільська області.

Також Ігор Миронович підкреслив, що лабораторія в межах своїх повноважень проводить дослідження лакофарбової продукції, полімерів, плит ДВП, експертизу на наявність наркотичних і психотропних речовин, прекурсорів, дослідження товарів харчового призначення, товарів для годівлі тварин, криміналістичну експертизу (автомобільних документів, зброї) тощо.

В підсумку студенти отримали великий досвід та знання щодо завдань спеціалізованих експертних установ ДФС України, поспілкувалися з експертами лабораторії – фахівцями своєї справи, отримали професійні та фахові відповіді на велику кількість поставлених запитань.

Такі заходи безперечно сприяють закріпленню знань та професійних компетентностей з обраної спеціальності та заохочують студентів до вивчення професійних дисциплін, які в подальшому будуть застосовані на практиці.