Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

За участю працівників кафедри органічної хімії у 2017 році видано чотири англомовні монографії

21 листопада 2017, 14:21
Кафедра органічної хімії Львівської політехніки

У 2017 році за участю працівників кафедри органічної хімії Національного університету «Львівська політехніка» було видано п’ять монографій, чотири з яких – англомовні видання.

Так, у монографіях «Nanostructures for Cancer Therapy» видавництва Elsevier Inc., «Polymers for Biomedicine: Synthesis, Characterization, and Applications» видавництва John Wiley&Sons Inc. та «Industrial Applications for Intelligent Polymers and Coatings» видавництва Springer розділи «Anticancer efficiency of curcumin-loaded invertible polymer micellar nanoassemblies», «Synthesis of Amphiphilic Invertible Polymers for Biomedical Applications» та «Amphiphilic Invertible Polymers and Their Applications» написані за участю професора С.А. Воронова та доцента А.М. Когута.

Доцент А.М. Когут взяв участь у створенні монографії «Biocatalysis and Nanotechnology» видавництва CRC Press Boca Raton, де було опубліковано розділ «Enzymogel Nanoparticles Chemistry for Highly Efficient Phase Boundary Biocatalysis».

У видавництві «Наукова Думка» вийшла монографія «Багатофункціональні наноматеріали для біології і медицини: молекулярний дизайн, синтез і застосування», написана за участю доцента О.І. Гевуся, провідного наукового співробітника О.С. Заіченка і старшого наукового співробітника Н.Є. Мітіної.