Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Готують кадровий резерв: бакалаври ІБІД пройшли виробничу практику на підприємствах Західної України

30 серпня 2018, 15:32
Катерина Гречин, тижневик «Аудиторія»

Студенти-бакалаври четвертого курсу денної і заочної форм навчання напряму підготовки «Будівництво» кафедри автомобільних доріг та мостів ІБІД 6–25 серпня проходили виробничу практику на різних будівельних фірмах.

Як розповів керівник практики асистент Юрій Турба, бакалаври стаціонару провели її в Рівному, Львові, Стрию, Рудках (Львівщина), в Долині (Івано-Франківщина), заочники – в Івано-Франківську (за місцем роботи) і в кафедральній НДЛ-26. Вони ознайомилися з роботою дорожників безпосередньо на об’єктах виконання робіт, краще зрозуміли специфіку роботи у дорожньому господарстві.

Так, бакалаври Соломія Білик, Віталій Гулак та Петро Яворський, які отримали скерування до Служби автомобільних доріг Львівської області, спочатку вивчали проектну документацію на капітальний і поточний ремонт доріг, ознайомилися з планом їх виконання, а потім спільно з відповідальними інженерами відділу якості, технагляду та нових технологій контролювали якість виконання робіт на дорозі державного значення Львів – Пустомити – Меденичі. Майбутні фахівці наочно побачили, як відбувається сучасний контроль якості, ознайомилися з новими механізмами і приладами укладання доріг. Це допоможе їм у майбутньому стати добрими фахівцями й поповнити ряди тих підприємств, де вони здобували практичні навички.