Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Кафедра дизайну архітектурного середовища оголошує Міжнародний конкурс на ідею гуманізації центру Борислава

11 вересня 2018, 15:29
Кафедра ДАС Львівської політехніки

У межах заходів щодо відзначення 15 річниці створення кафедри дизайну архітектурного середовища Інституту архітектури Національного університету «Львівська політехніка» оголошено Міжнародний студентський конкурс на ескіз-ідею гуманізації центру міста Борислава, заснованого більш ніж 600 років тому.

Організатори конкурсу плекають надію, що прогресивні ідеї архітектурних шкіл України, Німеччини, Польщі і Канади силами своїх студентів усіх рівнів будуть реалізовані у цьому проекті.

Проекти для міста Борислава – найвідомішої промислової просторово-середовищної системи 3ахідної України – повинні запропонувати авторський погляд на переорієнтацію складових його тканини, що забезпечували переважно видобуток натуральних ресурсів та діяльність технологічних виробництв, на розвиток рекреаційно-відпочинкових, лікувально-оздоровчих і туристично-пізнавальних функцій.

Сценарії розвитку і зміни середовища Борислава повинні враховувати природні і рукотворні силуети, краєвиди, пропонувати засоби гармонізації і гуманізації наявного середовища центру міста.

Робоча сесія конкурсу триватиме до 1 листопада 2018 року.