Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Науковці Львівської політехніки взяли участь у масштабній міжнародній конференції DSMP’2018

3 вересня 2018, 13:03
За матеріалами сайту Львівської міської ради

Майже 300 науковців з України, США, Німеччини, Кореї, Естонії, Польщі, Чехії, Арабських Еміратів, Великої Британії, Ірландії та інших країн приїхали до Львова на масштабну міжнародну конференцію 2018 IEEE Second International Conference on Data Stream Mining & Processing, що вже вдруге відбулася під егідою організації IEEE Ukrainian Section.

Науковці та розробники в галузі обчислювального і штучного інтелекту та аналізу потоків даних представили свої наукові розробки й обговорили наявні тенденції та проблеми за темою.

Конференція відбулася за підтримки ІТ-галузі, зокрема, компаній SoftServe, GlobalLogic, Perfectial. Співорганізаторами події є ITStepUniversity, Український католицький університет, Харківський національний університет радіоелектроніки та Національний університет «Львівська політехніка».

На конференції працювали чотири секції: гібридні системи обчислювального інтелекту, машинний зір та обробка образів, динамічний інтелектуальний аналіз даних та потоків даних, аналіз та моделювання великих даних та наука про дані.

Активну участь у конференції взяли науковці кафедри інформаційних технологій видавничої справи і кафедри автоматизованих систем управління Львівської політехніки.

Фото- і відеорепортажі – на сторінці конференції DSMP у соцмережі Фейсбук