Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Навчання за програмою Ради Європи: асистент кафедри міжнародної інформації ІМФН Світлана Семчишин завершила навчання за програмою HELP «Вступ до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод»

6 листопада 2018, 08:19
Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки

Вагому роль у підготовці фахівців-міжнародників за спеціальністю 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» в межах освітніх програм «Міжнародна інформація» відіграє правнича підготовка у галузі міжнародного права та прав людини, орієнтована на закріплення теоретичної знань у практичній підготовці.

Так, впродовж червня-жовтня 2018 р. асистент кафедри МІ, к. політ. н., представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в західних областях Світлана Семчишин пройшла навчання у межах спільного курсу Національної асоціації адвокатів України  та Ради Європи за Європейською програмою навчання представників юридичних професій у сфері прав людини HELP «Вступ до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод».

Метою тренінгу було підвищення кваліфікації і компетенції представників юридичних професій у контексті застосування Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод у їхній щоденній роботі.

Навчання курсу проводилося за методологією викладання дистанційних курсів програми HELP, що передбачає очно-заочне навчання та включає перший очний тренінг для введення в тему та напрацювання навичок роботи із дистанційним курсом на платформі Moodle, заочне самостійне навчання учасників під дистанційним наглядом тренерів за учасниками, повторний очний тренінг із тренерами для закріплення засвоєного матеріалу.