Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Працюй легально: студент ІППТ отримав подяку від Головного управління Держпраці у Львівській області

29 січня 2018, 09:08
Катерина Гречин, тижневик «Аудиторія»

Студент четвертого курсу Інституту підприємництва та перспективних технологій Володимир Демченко наприкінці минулого року отримав подяку від Головного управління Держпраці у Львівській області «за ініціативність, вагомий внесок у пропагування культури легального працевлаштування та створення соціального ролика на тему «Працюй легально!».

– Коли мені запропонували створити анімаційний ролик, із задоволенням погодився, бо цікавлюся мультиплікацією, – говорить успішний бакалавр, майбутній програміст Володимир Демченко. – До того ж, хотілося перевірити, чи вдасться мені ця справа. Я вже пробував свої сили у мультиплікації, тож у позанавчальний час почав розробляти концепцію ролика, писав сценарій, малював картинки, підбирав музику. Сценарій обговорювали спільно з фахівцями Головного управління Держпраці у Львівській області та заступником директора з науково-педагогічної роботи ІНПП доцентом Юрієм Слюсарчуком, доповнювали й удосконалювали його. Часу на створення ролика, розрахованого на всіх, хто шукає роботу, витратив чимало. Радий, що він сподобався насамперед глядачам. Своє хобі розвиватиму й далі. До речі, працюючи над роликом, багато почерпнув і для себе: шукатиму легальне місце праці, адже воно значно вигідніше від нелегальної, хоч і добре оплачуваної роботи.

Як розповів Юрій Миколайович, який теж отримав подяку від ГУ Держпраці «за сприяння у створенні соціального ролика», ідею керівництва ГУ Держпраці у Львівській області в інституті підтримали особливо охоче, адже їхні випускники шукають собі достойне місце на ринку праці і зацікавлені, щоб усе у них склалося якнайкраще.

Презентація ролика, створеного на громадських засадах, відбулася на колегії ГУ Держпраці у грудні минулого року. Ролик планують використовувати під час публічних лекцій про легальне працевлаштування для слухачів різної вікової категорії. Оскільки перший спільний проект виявився вдалим, то, за словами керівника Головного управління Держпраці у Львівській області Ольги Вільхової, така співпраця з ІППТ триватиме й далі, адже попереду ще чимало нових соціальних проектів, які варто втілювати в життя.