Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Стартап-школу Університету відвідав генеральний директор Торгово-промислової палати Ерфурта Геральд Груссер

26 жовтня 2018, 16:12
Tech StartUp School Львівської політехніки

Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» мала честь приймати почесного професора Львівської політехніки, генерального директора Торгово-промислової палати Ерфурта, професора Геральда Груссера (Тюрингія, Німеччина). Організував зустріч директор Німецько-Українського освітнього центру Денис Невінський.

Окрім знайомства з діяльністю стартап-школи Університету, гість обговорив із львівськими політехніками можливості співпраці. Зокрема, домовилися, що на фінал конкурсу StartUp Прорив (відбуватиметься 6–8 грудня 2018 року) приїдуть керівники підрозділів Торгово-промислової палати Тюрингії, які займаються інноваціями та стартапами. Це буде нагода ознайомитися з найкращими напрацюваннями учасників конкурсу та відібрати з-поміж них ті, які презентуватимуть у Німеччині. Також для конкурсантів проведуть майстер-класи з ефективного розвитку стартапів, базовані на німецькому досвіді.

А у травні 2019 року під час саміту між Тюрингією та Україною за участю прем’єр-міністра Тюрингії Tech StartUp School Львівської політехніки впродовж усього дня представлятиме свої напрацювання і здобутки, ділитиметься планами на майбутнє з німецькими бізнесменами та урядовцями.