Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Студенти Хмельницького політехнічного коледжу побували у Національному університеті «Львівська політехніка»

24 квітня 2018, 10:15
ІНЕМ Львівської політехніки

18 квітня 2018 року цьогорічні студенти-випускники різних економічних спеціальностей Хмельницького політехнічного коледжу побували з екскурсією у Національному університеті «Львівська політехніка» та, зокрема, в Навчально-науковому інституті економіки і менеджменту. Захід організовано Навчально-консультаційним центром Львівської політехніки у місті Хмельницькому, Хмельницьким політехнічним коледжем, Інститутом економіки і менеджменту, кафедрою зовнішньоекономічної та митної діяльності, а також кафедрою обліку та аналізу.

Впродовж усього дня хмельничани-політехніки мали цікаву і насичену культурно-пізнавальну програму. Насамперед, студенти коледжу ознайомлювалися з історією і сьогоденням Львівської політехніки та його Інституту економіки і менеджменту. Про перспективи навчання на спеціальностях «Менеджмент» (фахове спрямування «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності») та «Облік і оподаткування» хмельничанам розповіли представники відповідних кафедр. Надалі гості взяли участь у квесті з євроінтеграції, підготовленому старшим викладачем кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Мар’яною Рудою. Захід дав змогу не лише перевірити обізнаність молоді в євроінтеграційних процесах, а й залучити їх до командної роботи.

Уже згодом студенти і викладачі відвідали головний корпус Львівської політехніки й поринули у мистецтво 80-х років позаминулого століття – оглянули в Актовій залі Університету картини Яна Матейка і пізнали iдею розвитку людської думки та прогресу. Опісля всі разом вирушили екскурсією містом.

Вражень у хмельницьких друзів залишилось чимало: як від інфраструктури Львівської політехніки, так і від Львова. Всі одноголосно засвідчили про особливу європейську атмосферу, що панує у місті.

Інститут економіки і менеджменту висловлює подяку керівникові НКЦ Львівської політехніки у місті Хмельницькому Ользі Бодарецькій та директору Хмельницького політехнічного коледжу доцентові Вадиму Овчаруку за чудову ініціативу залучення студентів до пізнавання історії і сьогодення Національного університету «Львівська політехніка».