Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

У Науково-технічній бібліотеці Львівської політехніки відкрили виставку «Батьки Небесного Легіону»

17 грудня 2018, 14:51
НТБ Львівської політехніки

13 грудня 2018 року у співпраці з Львівським центром надання послуг учасникам бойових дій в Науково-технічній бібліотеці Національного університету «Львівська політехніка» відбулося відкриття виставки «Батьки Небесного Легіону».

Ірина Баранська-Вороніна, розповідаючи про те, як створювали проект, як робили фотографії, змогла передати глядачам, які зранені є найрідніші загиблих воїнів, як по-різному переживають вони свій біль.

Тарас Бортнічук, колишній атовець, просто, без пафосу, щиро і від душі поділився своїми переживаннями і страхами про те, як це починати життя після… Також він наголосив на тому, що спілкування – просте, щире, без уявних стін – є дуже важливим як для ветеранів АТО, так і для їхніх родин, а особливо для батьків, які втратили своїх дітей на війні.

На закінчення ректор Університету Юрій Бобало звернувся до всіх присутніх, а особливо до молоді, яка численно була присутня у залі, із закликом шанувати своїх батьків, піклуватися і любити.

Після заходу кожен охочий мав можливість скласти пожертву у спеціальну скриньку. Зібрані кошти будуть передані одній із родин учасника АТО, який загинув.