Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

У стартап-школі Університету експерти ознайомилися з найцікавішими проектами конкурсу StartUp Прорив

27 грудня 2018, 12:49
Tech StartUp School Львівської політехніки

26 грудня 2018 року в Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» знову шукали можливості для тих, чиї ідеї вже втілилися у прототипи і зараз перебувають на шляху до споживача.

На огляд експертів, які завітали в Tech StartUp School, щоб детальніше ознайомитися з різними проектами, представили найцікавіші з тих, які брали участь у конкурсі StartUp Прорив. Це і корисні застосунки, які зроблять життя багатьох легшим і цікавішим, еко-посуд та їстівні пакети, роботи, що допомагатимуть нашим воїнам перемагати, помада, з якою можна позбутися шкідливої звички куріння, і ще багато іншого.

Голова постійної комісії з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики Львівської обласної ради Богдан Гагалюк, доктор соціальної економіки Папського Григоріанського університету (Рим, Італія), Президент Українського Кооперативного Альянсу, політичний та економічний експерт, викладач зі соціального підприємництва та сталого розвитку громад Зіновій Свереда та представниця Департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації Оксана Газін обговорили шляхи реалізації всіх цих проектів. А також наголосили, що всіляко сприятимуть тому, щоб про ці напрацювання дізнавалося якомога більше зацікавлених у цьому людей – підприємців, бізнесменів, науковців.