Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

В Університеті за допомогою американців створюють Службу ветеранів для учасників бойових дій та їхніх родин

27 вересня 2018, 13:44
Прес-служба Львівської політехніки

Нещодавно у Національному університеті «Львівська політехніка» відбулося засідання «круглого столу», присвяченого заснуванню Служби ветеранів для учасників бойових дій та їхніх сімей. Подібні громадські формування набули значного поширення у США, які проводять активну волонтерську роботу з ветеранським середовищем, надаючи йому необхідну допомогу і всіляко підтримуючи його.

Учасників засідання тепло привітав проректор з науково-педагогічної роботи Університету Роман Корж, який висловив сподівання, що новостворена організація стане доброю підмогою ветеранам війни та членам їхніх сімей у повсякденному житті.

Перед присутніми виступив професор соціології Коледжу Фредерік Ком’юніті професор Маршалл А. Боткін (штат Меріленд, США). Досвід роботи таких громадських формувань у США – такою була тема виступу на засіданні «круглого столу» директора Служби ветеранів цього коледжу Рейчел Наклес.

Про концептуальні передумови створення такої служби у Львівській політехніці говорила директор Міжнародного центру професійного партнерства «Інтеграція» доцент Ніна Гайдук.