Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Вітаємо з перемогою: студенти ІБІД стали призерами Всеукраїнських олімпіад та конкурсу

24 травня 2018, 15:25
Катерина Гречин, тижневик «Аудиторія»

Студенти ІБІД Львівської політехніки стали призерами II етапу Всеукраїнських студентських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

II тур Всеукраїнської студентської олімпіади «Автомобільні дороги і аеродроми» зі спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» відбувся у Полтавському національному технічному університеті ім. Юрія Кондратюка. Від Політехніки у ньому взяли участь магістри першого року навчання кафедри автомобільних доріг та мостів. Володимир Гідей став переможцем олімпіади, Іван Крицький – на 11 місці, Світлана Станчак – на 12-му. Окрім того, Іван Крицький посів друге місце у конкурсі з дисципліни «Технологія будівництва автомобільних доріг», Світлана ж виявилася добрим знавцем дисципліни «Будівельне матеріалознавство» й посіла третє місце. Своїм успіхом студенти завдячують тренеру команди асистенту к.т.н. Юрію Сідуну.

Перемога усміхнулася Світлані Станчак у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який проходив у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті з галузі науки «Автомобільний транспорт». Дівчину нагородили дипломом першого ступеня за перемогу в секції «Постійні пристрої для автомобільного транспорту» (науковий керівник – Юрій Сідун). Володимир Гідей (науковий керівник – професор Христина Соболь) та Василь Фендик (науковий керівник – завідувач кафедри професор Сергій Солодкий) отримали грамоти за участь.

У II турі Всеукраїнської студентської олімпіади «Водопостачання і водовідведення», що відбулася у Харківському національному університеті будівництва та архітектури, друге місце посів студент кафедри гідравліки та сантехніки Роман Петрів (ГТ-41), тренером якого був старший викладач Іван Матлай.

А днями надійшла до інституту ще одна гарна вістка: студентка кафедри опору матеріалів і будівельної механіки Надія Копійка здобула третє місце у II турі Всеукраїнської студентської олімпіади з опору матеріалів, який проходив в Одеській академії будівництва. Готував дівчину до участі в олімпіаді доцент кафедри Богдан Мартинович.