Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Асистентка ІГСН провела у Львові ще один тренінг з інтерактивних методик викладання

29 листопада 2019, 11:47
Кафедра ПМВ Львівської політехніки

Тренери Віталій Чорненький (ЛНУ) та Зоряна Зазуляк (Львівська політехніка) завітали із тренінгом з інтерактивних методик викладання до Львівського національного університету імені Івана Франка. 19 викладачів із провідних закладів вищої освіти Львова взяли участь у вправах «Людський континуум» та «Чотири кутки», які стимулюють розвиток навичок та ставлень студентів, а також сприяють засвоєнню знань.

Нові методики, які учасники опанували, підходять не лише для викладання курсу «Демократія: від теорії до практики», а й для інших дисциплін. Вони допомагають студентам більше взаємодіяти під час занять, слухати та розуміти один одного й розвивати критичне мислення, вдосконалюючи навички аргументації.

Зоряна Зазуляк – асистентка кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук, у Львівській політехніці викладає інтерактивний курс «Демократія: від теорії до практики» (Democracy at Lviv Polytechnic). Нещодавно вона провела тренінг з інтерактивних методик викладання для працівників столичних вишів.

Захід організовано за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine – USAID Україна), Міністерства міжнародних справ Канади (Embassy of Canada in Ukraine) та британської допомогти від уряду Великої Британії (British Embassy Kyiv).