Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Чим особливий цьогорічний Ековікенд?

29 жовтня 2019, 16:54
Відділ маркетингу та інноватики

Тож, що то за Ековікенд цьогоріч вийшов?
По-перше, в його межах відбувся також День здоров’я. А отже, додалось чимало активностей. По-друге, ми розширили коло друзів – до нас приєдналися львівські екобренди. По-третє, насичена програма та багато цікавинок, про які розповідаємо детальніше.

Разом з Міжнародним центром професійного партнерства «Інтеграція» ми підготували 5 тематичних зон: ярмарок, простір, дозвілля, лекторій, грамотність.

Ярмарок

Для участі у ярмарку запросили маленькі, але дуже креативні бренди: екоторби «MORKWA», яблучні чипси «Eppi foods», прикраси з дерева та натуральної нитки «Чарівні БубОньки», натуральна косметика «La bomba». А ще нашим гостем стала п. Тетяна Атаманюк, яка робить і оригінальні прикраси, і різноманітні смаколики (до речі, фантастичний домашній зефір). Зауважимо, що гроші з реалізації власних творінь п. Тетяна використовує на лікування сина Максима, який бореться за повноцінне майбутнє з діагнозом ДЦП. Ми також закликаємо допомогти Максиму – усі деталі зможете знайти на сторінці п. Тетяни у Facebook.

Простір

Для того, аби відвідувачі, все-таки, відчули суботу і натішились прекрасній погоді, у дворі біля першого корпусу облаштували простір з пуфами для комфорту, фотозоною з гарбузами для інстафото, музичним супроводом для настрою, фруктами для перекусу, аби сил для спортивних розваг вистачило. 
Про кращий простір не лише в день заходу, а й надалі подбали дирекція та викладачі Інституту економіки і менеджменту, ініціювавши озеленення території поблизу 4-го навчального корпусу. 

Дозвілля

Дозвілля було активним: розпочали з руханки та запалились зумбою, потім – пограли баскетбол, зокрема й на візках, а ще – знайшли гармонію під час практики з йоги. Справжньою родзинкою став імпровізований танцювальний батл від наших студентів. А вистава від акторів народного театру-студії «Хочу» в дуже нестандартний спосіб окреслила багато нагальних питань щодо реформи охорони здоров’я.

Лекторій

Тепер відвідувачі Ековікенду точно знатимуть, що таке «здоровий простір» та як працювати й відпочивати без шкоди для здоров’я. Варто зазначити, що цього року наш захід був «без обмежень», і цим ми завдячуємо центру «Інтеграція», що активно підіймає питання інклюзії та сприяє комфортному навчанню й роботі людей з інвалідністю в університеті.

Грамотність

Гості заходу також отримали можливість безкоштовного консультування у психолога, дієтолога та дерматолога. Такі консультації допомогли популяризувати свідоме ставлення до свого здоров’я та поширити «моду» на профілактичні огляди. Ми помітили, що відвідувачі Ековікенду точно турбуються про своє здоров’я, адже до кабінетів фахівців вибудовувались черги. І це не може не тішити.

Сподіваємося, що Ековікенд залишиться приємним спогадом у думках багатьох відвідувачів і поняття «екофрендлі» проникне у повсякденне життя кожного. А ми, натхненні та сповнені новими ідеями, вже думаємо, чим вас вразити наступного року.