Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Інститут інженерної механіки та транспорту започатковує співпрацю з машинобудівною компанією ТДВ «Брацлав»

18 січня 2019, 14:29
ІІМТ Львівської політехніки

Інститут інженерної механіки та транспорту Національного університету «Львівська політехніка» започатковує нову форму співпраці з компаніями, які на ринку товарів і послуг України є законодавцями технічної і технологічної політики у своїй сфері діяльності.

16 січня 2019 року до Інституту з робочим візитом прибули представники машинобудівної компанії ТДВ «Брацлав» разом з генеральним директором П.М. Михайленком. Компанія є лідером на ринку машинобудівної продукції сільськогосподарського призначення, зокрема для тваринництва, а також займається проектуванням і будівництвом ефективних будівель для сільського господарства.

Обговорення перспективних напрямків співпраці відбулося з представленням наукових і технологічних можливостей Інституту інженерної механіки та транспорту, зокрема кафедри механіки та автоматизації машинобудування. У розмові взяли участь директор Інституту, професор кафедри МАМ О.С. Ланець, завідувач кафедри професор І.В. Кузьо, працівники кафедри професор В.Т. Дмитрів і доцент В.М. Боровець.

Узгоджено основні напрями наукової і технічної співпраці, обговорено питання створення філії конструкторського бюро ТДВ «Брацлав» на базі кафедри МАМ. Зацікавили гостей розробки кафедри, які забезпечують дозування сипких матеріалі і рідин, а також перспективний напрямок з автоматизації і роботизації технологічних ліній в машинобудуванні й зокрема обладнання з числовим програмним керування.

Слова генерального директора компанії «Брацлав» Петра Миколайовича, що це початок плідної творчої співпраці між машинобудівною компанією ТДВ «Брацлав» і одним з найкращих вищих навчальних закладів України – Національним університетом «Львівська політехніка», буде втілювати кафедра механіки та автоматизації машинобудування ІІМТ.