Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

На кафедру обліку та аналізу ІНЕМ завітали представники міжнародної бухгалтерської організації АССА

23 вересня 2019, 12:01
Кафедра ОА Львівської політехніки

19 вересня 2019 року на кафедру обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» завітали голова Представництва АССА в Україні, Білорусі та державах Кавказу Жанетта Онищук і менеджер із регіонального розвитку Вікторія Волотовська.

ACCA (англ. Association of Chartered Certified Accountants) – міжнародна професійна бухгалтерська організація, яка надає кваліфікації для працівників у сфері фінансів, аудиту, менеджменту та бухгалтерії.

Представники організації провели зустріч із завідувачем кафедри обліку та аналізу професором Ігорем Яремком, на якій обговорили проблеми освіти за фахом «Облік і оподаткування», можливості для студентів у співпраці із АССА.

Після ділової розмови із керівництвом кафедри відбулася цікава та змістовна зустріч із студентами-обліковцями, яким показали презентацію про АССА, вимоги до сертифікації, структуру іспитів, вимоги до їхнього складання.

Жанетта Онищук повідомила, що аудиторська компанія KPMG у партнерстві з АССА проводить «Audit Battle», до якого запросила й студентів Львівської політехніки.