Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Не парами єдиними: економісти Університету відсвяткували День маркетолога і готуються обрати «Міс ІНЕМ»

7 листопада 2019, 12:43
Наталя Яценко, тижневик «Аудиторія»

День маркетолога, який неофіційно в Україні святкують 25 жовтня, кафедра маркетингу й логістики відзначила у свій, креативний, спосіб. А 14 листопада студенти-економісти оберуть «Міс ІНЕМ».

Підготовка до професійного свята розпочалася з розіграшу на сторінці кафедри у фейсбуці. Згодом про його переможців усі дізналися в аудиторії, де відбувалося святкове дійство. Їх обирали викладачі кафедри за допомогою випадкового витягування зі скриньки листочків із іменами. Щасливці отримали у подарунок корисні книжки.

Організатори заходу студенти групи МК-31 зробили фотозону, придумали веселі сценки та багато конкурсів на маркетингову тематику – розв’язати кросворд, вгадати мелодію з реклами та значення логотипу. Також присутні побачили відеопривітання для викладачів і відео «спеціальної кореспондентки» Азалії Степанюк на тему, хто такий маркетолог, та чи знають люди, який сьогодні день. Вели свято Анастасія Андон і Тарас Жигайло.

Наступна подія, на яку студенти-економісти запрошують усіх, – «Міс ІНЕМ». Конкурс відбудеться 14 листопада в нічному клубі «Малевич» о 19.00. Його учасниці – Вікторія Рудь, Діана Ілечко, Дарина Бенько, Роксолана Барабаш, Вікторія Олива, Анастасія Шевчук, Ольга Ількова, Анна Білічук. Організатори хочуть відкрити глядачам кожну дівчину передусім особистісно і, звичайно ж, продемонструвати грандіозне шоу. Квитки? Їх можна придбати через членів колегії та профбюро студентів ІНЕМу, а також через інстаграм – @profburo_inem.