Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Перші в турнірній таблиці: політехніки стали переможцями Універсіади Львівщини з настільного тенісу

18 листопада 2019, 11:52
Наталя Яценко, тижневик «Аудиторія»

Універсіада Львівщини з настільного тенісу принесла політехнікам чимало перемог: серед десяти команд вони стали найкращі як команда серед чоловіків і жінок, а також у парних виступах.

У змаганнях, які від 29 жовтня до 1 листопада проходили в спорткомплексі Львівської політехніки, взяло участь десять команд. Найбільшими суперниками в іграх, що відбувалися серед чоловіків, жінок і в змішаних парах, для політехніків були студенти ЛНУ ім. І. Франка й ЛДУФК ім. І. Боберського. Внаслідок змагань Львівська політехніка здобула перше місце, ЛДУФК – друге, ЛНУ – третє.

Студентки-спортсменки Роксолана Курдова (ІАПО), Ольга Устай і Марія Топчій (ІНЕМ) виступили дуже вдало – перше місце серед жінок. Виступаючи в парі, Курдова й Устай теж були перші. Ольга відзначилася й у змішаному поєдинку – першість у виступі спільно з Ростиславом Білим (ІНЕМ). Роксолана ж разом із Олександром Тимофєєвим (ІНЕМ) здобули друге місце.

В особистих змаганнях політехніки посіли чотири перших місця серед чоловіків: Олександр Тимофєєв – І місце, Ростислав Білий – ІІ, Олег Біндас (ІППО) – ІІІ, Олександр Олескевич (ІНЕМ) – ІV. Серед жінок ситуація виглядає так: Роксолана Курдова – перша, Ірина Конкуловська (ЛНМУ ім. Д. Галицького) – друга, Ольга Устай – третя.

Тренер наших тенісистів Ігор Тихий спостерігає прогрес: торік політехніки мали розрив із командою ЛДУФК у 100 очок, цьогоріч – удвічі більше. Ці змагання дали їм змогу наступного року брати участь в Універсіаді України як окремій команді від Львівщини. Наразі студенти готуються до другого туру суперліги. Від 27 листопада до 1 грудня жінки змагатимуться в Чернігові, а чоловіки – в Запоріжжі.