Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Політехніки посіли друге місце у змаганнях з легкої атлетики в межах Універсіади Львівщини – 2019

1 листопада 2019, 11:31
Тижневик «Аудиторія»

У межах Універсіади Львівщини – 2019 відбулися змагання з легкої атлетики. Більше 200 студентів (хлопці й дівчата) бігли крос на різних дистанціях. Львівську політехніку представляли 40 осіб – найкращі спринтери, відібрані за підсумками внутрішніх університетських змагань.

Серед хлопців особливо вдалий був забіг для другокурсника Інституту адміністрування та післядипломної освіти, майстра спорту України Сергія Шевченка: він перший пересік фініш на дистанції три кілометри і другий, коли долали кілометр. Серед дівчат відзначилася випускниця Львівської політехніки (за регламентом мала право ще виступати за свій університет), майстер спорту України Оксана Райта – перша фінішувала на дистанціях 500 м і кілометр.

П’ять найкращих результатів спортсменів кожного вишу ввійшли до командного заліку. Згідно з цим заліком, перше місце – у легкоатлетів Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського (695 очок), друге – у Національного університету «Львівська політехніка» (573 очки), третє – у Дрогобицького педагогічного університету (444 очки). Політехніки останніми роками посідають у кросі друге місце – все-таки професійних спортсменів випередити важко.