Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Політехніки з кафедри МПА побували на підприємстві T.B. Fruit – провідного виробника концентрованих соків у Європі

10 жовтня 2019, 11:16
Анастасія Степаняк, Центр комунікацій Львівської політехніки

Викладачі та студенти кафедри менеджменту персоналу та адміністрування відвідали компанію T.B.Fruit – лідера українського ринку та провідного за потужністю виробника концентрованих соків у Європі. З боку підприємства університетську делегацію приймала відповідальна за його комунікаційний напрям Ірина Барщовська. Політехніки мали нагоду ознайомитися із структурою організації, процесами виробництва та особливостями функціонування HR відділу, а також отримали пропозицію щодо бази практики на цьому підприємстві для бакалаврів кафедри МПА 2020 року випуску.

За словами заступниці завідувача з наукової роботи кафедри Тетяни Склярук, політехніки планують розвивати подальшу співпрацю у напрямку обміну інформацією з питань управління персоналом, організації спільних заходів. Зокрема, T.B.Fruit візьме участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Управління персоналом у системі менеджменту організацій: тенденції та перспективи розвитку», що організовує кафедра МПА.

Довідка

T.B. Fruit – вертикально-інтегрована міжнародна група компаній із замкненим циклом виробництва (вирощування сировини – переробка – транспортування). До складу групи входять власні садові угіддя, 7 заводів з переробки фруктів та овочів (Україна, Польща, Молдова), а також транспортно-логістичний та інжиніринговий бізнеси.