Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Представники ІСТР у рамках роботи над міжнародним освітнім проєктом EduBUP взяли участь у семінарі в Білорусі

16 жовтня 2019, 13:02
ІСТР Львівської політехніки

Представники Інститут сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола – директор професор Олександр Мороз, декан магістратури доцент Ірина Казимира й асистент кафедри екологічної безпеки та природоохоронної діяльності Марія Руда – взяли участь у семінарі, що відбувався у Гродненському державному університеті імені Янки Купала (Гродно, Білорусь) 8–11 жовтня 2019 року.

Цей семінар – уже другий (перший відбувся у Таллінні, Естонія у січні 2019 року) і є частиною роботи над міжнародним освітнім проєктом EduBUP «Переосмислення педагогіки для впровадження освіти для сталого розвитку в країнах Балтійського університету» (Re-thinking of pedagogy for implementing education for sustainable development in the Baltic University Programme countries). Координатором Програми Балтійського університету є Університет Упсали, Швеція, проєкт виконується за фінансової підтримки Шведського Інституту.

Представники Інституту сталого розвитку підготували презентацію і доповідь за результатами роботи над проєктом. У ній політехніки розповіли про формування екологічної компетентності студентів із застосуванням принципу активного навчання, про свої просвітницькі заходи та еко-ініціативи, співпрацю з громадськими екологічними організаціями, про свої кроки на шляху втілення цілей сталого розвитку у життя. Презентацію згодом буде розміщено на офіційному сайті Програми Балтійського університету.