Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Представники кафедри КМП взяли участь у науковій конференції в Університеті Марії Кюрі-Склодовської

4 грудня 2019, 13:00
Кафедра КМП Львівської політехніки

28 листопада в рамках угоди між кафедрою конституційного та міжнародного права Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» та кафедрою конституційного права факультету права та адміністрації Університету Марії Кюрі-Склодовської (м. Люблін, Польща) відбулася наукова конференція «Сучасні конституційні зміни в Польщі та Україні». Науковий захід відвідали студенти-правники ІППО Анастасія Шпак, Катерина Гей, Володимир Якубовський та асистент кафедри конституційного та міжнародного права Майя Пивовар.

Зустріч урочисто відкрила декан факультету права і адміністрації Університету Марії Кюрі-Склодовської професорка Анна Пшиборовська-Климчак, після чого відбулася вступна лекція доктора Славомира Патири, заступника декана, професора кафедри конституційного права на тему «Вибори Президента у Польщі та Україні».

Під час конференції доповідачі обговорили питання, пов’язані зі змінами конституційного законодавства у Польщі та Україні, оприлюднили свої спостереження і позиції щодо цієї теми.

Після закінчення заходу відбулася інтеграційна зустріч польської та української академічних спільнот.