Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Представники Львівської політехніки – серед організаторів вистави-мюзиклу за участю незрячих дітей

22 січня 2019, 12:39
За матеріалами порталу Zaxid.net

23 січня 2019 року о 18:00 у Палаці Гната Хоткевича у Львові розпочнеться музично-драматичне дійство «Казка на білих лапах». У постановці візьмуть участь 17 незрячих дітей з Львівської, Тернопільської, Рівненської, Івано-Франківської, Волинської, Хмельницької, Миколаївської та Дніпропетровської областей.

Концепція проекту у тому, щоб зобразити святкування різдвяного вечора у колі інтелігентної львівської родини. Роль мами зіграє Оксана Муха, а батька – Ярослав Нудик, який і є автором ідеї «Казки на білих лапах». У постановці будуть використані його авторські пісні на різдвяну тематику. Серед організаторів заходу також керівник Ресурсного центру освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами Національного університету «Львівська політехніка» Оксана Потимко.

Виставу планують показати у різних регіонах України. Під час гастролей до проекту долучатимуть інших незрячих дітей.

– Хочемо, щоб казку побачили не лише львів’яни 23 січня, а й мешканці з інших міст та регіонів України. Маємо намір показати постановку в школах-інтернатах у Харкові, Слов’янську, Одесі, Києві, на Закарпатті, – каже Оксана Потимко.