Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Рівненська АЕС запрошує студентів Львівської політехніки на працевлаштування

20 грудня 2019, 12:31
Кафедра ТТАЕ Львівської політехніки

В рамках співпраці Львівської політехніки з ВП «Рівненська АЕС» 5 грудня 2019 року відбулась зустріч провідного інженера з підготовки та управління кадрів Марії Колісник зі студентами І–VI курсів енергетичного напряму, присвячена розгляду питань щодо укладання угод на навчання, проходження практики на підприємстві та подальшого працевлаштування у ВП «Рівненська АЕС». Захід відбувся у рамках профорієнтаційної роботи з метою підготовки фахівців за потребами підприємства.

На поточний момент та в перспективі у ВП «Рівненська АЕС» є потреба у фахівцях за напрямами: «Атомна енергетика», «Теплоенергетика», «Електричні станції», «Електротехнічні системи електроспоживання», «Автоматизоване управління технологічними процесами» та інші.

Впродовж багатьох років Національний університет «Львівська політехніка» є одним із найважливіших джерел підготовки кваліфікованих фахівців для атомної енергетики України. Випускники енергетичного напряму успішно працюють в експлуатаційних та ремонтних підрозділах Рівненської АЕС.