Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Старшокурсники спеціальності «Автомобільний транспорт» зустрілися з представниками компанії «Strans»

28 листопада 2019, 11:24
Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом

Днями на кафедрі експлуатації та ремонту автомобільної техніки відбулася зустріч студентів старших курсів спеціальності «Автомобільний транспорт» із представниками компанії «Strans». Микола Оршак, керівник відділу управління персоналом, зі своєю помічницею розповів про компанію, динаміку розвитку, наявні вакансії.

Strans – це провідна українська компанія, що спеціалізується на продажу й дистрибуції запасних частин до вантажних автомобілів, причепів, напівпричепів, спецтехніки та автобусів європейського виробництва. На сьогоднішній день це одна з найбільших мереж магазинів запасних частин в Україні, що налічує 24 відділи та 2 логістичні склади. Завдяки сучасній логістиці компанія забезпечує доставку товарів у будь-яку точку України в межах 24 годин. За 15 років своєї діяльності компанія якнайкраще вивчила вимоги ринку та потреби клієнтів і тому завжди може запропонувати широкий асортимент товару, що налічує понад 50 000 одиниць.

– Ми давно уже співпрацюємо з компанією «Strans», яка сьогодні динамічно розвивається, – коментує Роман Качмар, доцент кафедри експлуатації та ремонту автомобільної техніки. – Знову вкотре зустрілися на Ярмарку кар’єри у Політехніці, проведення якого зорганізував відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом Університету, і застановили провести зустріч у вигляді лекції-бесіди. Приємно, що під час перегляду рекламного ролика бачили випускників нашої кафедри, які, уже будучи керівниками підрозділів, розповідали про свій трудовий шлях. Ми не обмежуємося лише проходженням практик чи працевлаштуванням студентів та випускників у компанію, «Strans» періодично надає нам навчальні матеріали, рекламаційні агрегати чи елементи вантажних автомобілів чи причепів. Також викладачів часто запрошують на технічні навчальні семінари.

Далі розмова в аудиторії відбувалася у форматі запитання-відповідь, було дуже пізнавально і цікаво. Кафедра дякує компанії за змістовний і корисний подарунок – великий набір інструментів!