Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Студенти Інституту економіки і менеджменту поспілкуватись із гостем з Аргентини Данте Гарсією

27 листопада 2019, 14:59
НДЦ «Демос» Львівської політехніки

Студенти Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» з ініціативи Науково-дослідного центру соціальної й демографічної політики та управління «Демос» мали змогу особисто познайомитись і поспілкуватись із гостем з Аргентини Данте Гарсією, який провів для них дві зустрічі.

Перша зустріч студентів Львівської політехніки з Данте мала назву «Створюючи свій шлях». Вона була проведена у формі лекції та присвячена темі подорожей по світу, дослідженню нових культур і суспільств. Львівських студентів надзвичайно зацікавила ідея мандрівок по світу. Особливо багато питань виникло, коли розглядали види можливого житла у мандрах, переваги й недоліки кожного з них, варіанти транспорту, як дорогого, так і зовсім безплатного. Данте також розповів про візові питання у різних країнах, проблеми з документами, які можуть виникнути у тих чи інших куточках світу.

Друга зустріч відбулася з Данте Гарсією уже через місяць (у листопаді), з темою, присвяченою особистісному розвитку людини. Це була не просто бесіда із студентами, у ній пропонували брати активну участь у обговорені питань. Роботу з аудиторію було побудовано на чотирьох проблемних точках (фокусах): «моє сьогодні», «мої цілі», «моя дорога до цілей» та «моє відношення до цих понять». Студенти Політехніки продемонстрували неабияку зацікавленість і відкритість у цих питаннях.

Докладніше про лекції від Данте Гарсії