Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

У Національному університеті «Львівська політехніка» відбулися П’яті Наукові фестини

19 квітня 2019, 15:49
Наталія ПАВЛИШИН, Тижневик «Аудиторія»

19 квітня 2019 року в Національному університеті «Львівська політехніка» вже вп’яте відбулися Наукові фестини.

– Щороку стараємося зробити програму Наукових фестин насиченою найрізноманітнішими заходами, щоб нашим гостям було цікаво і вони змогли вповні відчути дух Політехніки. Адже в нашому університеті реально досягти висот не лише в навчанні та науці, а й розвивати свої спортивні та мистецькі здібності, – наголосила координатор Наукових фестин Соломія Матвій.

Цьогоріч відвідувачам представили різноманітні досягнення і цікавинки інститутів Політехніки на понад 30 локаціях. Упродовж декількох годин була можливість відкрити для себе один із найстаріших університетів України з різних сторін, зокрема через екскурсію найпривабливішими куточками Політехніки та найінноваційнішими лабораторіями від провідних світових компаній. А також ознайомитись із практичними науковими напрацюваннями – від фармацевтики та косметології, програмного забезпечення до мобільних роботів і роботів-маніпуляторів. Це все можна було не лише оглянути, а й випробувати.

Також відвідувачі послухали фахові поради під час тренінгів «Розвиток креативності: вчимося шукати ідеї» та «Успіх можна спланувати».

Не менш насиченою вдалася й розважальна програма: шоу екстремалів, квест і цікаві тести, вистава «Тричі мені являлася любов» від Народного театру-студії «Хочу», а також конкурс малюнків на асфальті, розписування медових коржики, майстер-класи з писанкарства, реставрації кам’яних виробів та багато іншого.

Більше про Наукові фестини