Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

У студентів Автомобільно-дорожнього коледжу Львівської політехніки з’явилася можливість постажуватися за кордоном

12 грудня 2019, 10:17
Автомобільно-дорожній коледж Львівської політехніки

Все частіше у представників робочої спеціальності з’являється можливість стажуватися за кордоном. 10 грудня в Автомобільно-дорожньому коледжі Національного університету «Львівська політехніка» для реалізації програми студентської мобільності відбулася зустріч із представниками організації «Навчання і стажування без кордонів».

Мета програми – сприяти збалансуванню теоретичної і практичної складових навчального процесу та вдосконаленню фахових компетенцій студентів для підвищення їхньої конкурентоздатності на ринку праці в контексті євроінтеграційних процесів. Співорганізатор – Centrum Doradztwa Edukacyjnego (Краків, Польща).

Для проходження студентами Львівського автомобільно-дорожнього коледжу виробничого навчання на близьких за спеціалізацією підприємствах найоптимальнішим варіантом є партнерство з польськими фірмами. Андрій Малецький, директор Центру освітнього консультування, презентував кілька таких підприємств у Польщі, які готові брати вихованців коледжу для проходження виробничої практики.

Звісно, студенти виявили неабиякий інтерес до такої пропозиції. Сподіваємося, що багато з них скористаються нею, але тільки для того, щоб згодом впроваджувати досвід сусідів на Батьківщині.