Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

В ІППО відбулася Х Всеукраїнська наукова інтернет-конференція, присвячена проблемі правової рівності

9 грудня 2019, 11:20
Кафедра ТІФП Львівської політехніки

6 грудня 2019 року кафедра теорії, історії та філософії права Національного університету «Львівська політехніка» провела на всеукраїнському рівні Десяту наукову інтернет-конференцію «Рівність у праві: історична ретроспектива і сучасність».

Учасники заходу (доктори й кандидати наук, аспіранти, магістри і студенти) зі Львова, Києва, Черкас, Полтави, Тернополя, Кропивницького та інших міст України у своїх матеріалах порушували широке коло питань з царини правових аспектів забезпечення рівності у праві, себто її законодавчого закріплення і створення механізмів охорони та реалізації, зокрема в історико-правовій і філософсько-правовій площинах, як в Україні, так і в інших державах.

Результати роботи конференції будуть використані для формування плану роботи кафедри історії держави і права на 2019–2020 роки, покращення змісту навчальних програм, у формуванні тематики наукових досліджень, бакалаврських та магістерських кваліфікаційних робіт, тематики дисертаційних досліджень.

Наступну тематичну науково-теоретичну інтернет-конференцію на тему «Персоналії українських правників – творців Української державності: історія і сучасність» організатори вже традиційно планують провести в останню п’ятницю травня 2020 року.

Збірник статей, матеріалів – на веб-сайті кафедри теорії, історії та філософії права у межах Порталу Львівської політехніки.