Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Відбувся брейн-ринг з адміністративного права та логіки серед студентів ІІІ–IV курсів Інституту права та психології

12 квітня 2019, 10:41
ІНПП Львівської політехніки

3 квітня 2019 року відбувся брейн-ринг з адміністративного права та логіки серед студентів ІІІ–IV курсів Навчально-наукового інституту права та психології Національного університету «Львівська політехніка».

У складі журі засідали Хомишин Ірина Юріївна – заступник декана бакалаврату з навчальної роботи, доцент кафедри адміністративного та інформаційного права, кандидат юридичних наук, доцент; Гулак Любов Степанівна – доцент кафедри адміністративного та інформаційного права, кандидат юридичних наук, доцент; Скочиляс-Павлів Ольга Василівна – доцент кафедри адміністративного та інформаційного права, кандидат юридичних наук; Андрусяк Ірина Павлівна – асистент кафедри історії держави і права, кандидат юридичних наук.

Участь у брейн-ринзі взяло дев’ять команд – представників груп ІІІ і IV курсів. Командам було запропоновано завдання з адміністративного права та логіки, а також дано час на розв’язання кожного із них.

  • За результатами фінального змагання перше місце здобула команда груп ПВ-31, 33, 37 у складі: Шпак Анастасія, Павлишин Ірина, Смірнова Марта, Булгакова Надія, Гребінка Юлія, Федак Микола Олегович.
  • Друге місце отримала команда групи ПВ-41 «KREDO» у складі: Мороз Андріана, Аврамишин Дарина, Царик Анна, Цуняк Анастасія, Антонюк Іванна, Горбовська Юліана.
  • Третє місце здобула команда групи ПВ-42 «Правоблок» у складі: Мішин Юрій, Вольбин Остап, Фурса Яна, Слабчук Анна.

Переможці були відзначені грамотами та науковою літературою з адміністративного права та логіки.

Мета заходу – підготовка студентів до магістерського ЗНО з правознавства.