Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

За співавторства викладачів ІППО Львівської політехніки вийшла нова книга з історії податків

2 грудня 2019, 11:55
Кафедра ТІФП Львівської політехніки

Вийшла друком книга, основним предметом якої стала філософія, психологія та історія податків і оподаткування: Навіщо нам податки? Держава як спільний бізнес. Нариси за редакцією Наталії Ковалко та Віктора Мельника. К.: ТОВ «Якабу Паблішинг», 2019. 240 с. іл.

Колектив співавторів – філософи, психологи, історики й історики права з Білорусі, Чехії, Словаччини, Німеччини та України. Нашу державу представляли головно науковці Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та Національного університету «Львівська політехніка.

Співавтори книги – викладачі кафедри теорії, історії та філософії права Інституту права, психології та інноваційної освіти професор В.С. Макарчук і доцент І.Я. Терлюк – взяли участь у її презентації, що відбулася 29 листопада в Києві у Бізнес-центрі «Трансформер». У програмі презентації були зустріч авторського колективу та рецензентів, обговорення головних тез і висновків книги, а також міждисциплінарна дискусія з приводу податкової теорії походження держави.