Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Академія ДТЕК, Львівська політехніка та Науковий парк Університету підписали Меморандум про співпрацю

9 липня 2020, 11:53
Tech StartUp School Львівської політехніки

Академія ДТЕК, Національний університет «Львівська політехніка» та Науковий парк SID City Львівської політехніки підписали Меморандум про співпрацю.

Меморандум закріплює взаємодію організацій у рамках довгострокових програм розвитку Академії та магістерських програм Університету. Метою Меморандуму є розвиток співпраці, спрямованої на спільну реалізацію навчальних програм управлінського розвитку через магістерську програму Університету за спеціальністю «Менеджмент» (спеціалізація «Бізнес адміністрування: стратегічний розвиток та інновації») та флагманську програму Академії «Energy of Innovation: Executive MBA». Учасники флагманської програми після успішного завершення навчання отримають диплом Академії ДТЕК і диплом державного зразка Національного університету «Львівська політехніка».

– Сьогоднішня подія – визначальна не лише для Львівської політехніки, а й для української освіти і науки загалом. Підписання Меморандуму про співпрацю між Академією ДТЕК, Львівською політехнікою та Науковим парком – це перспектива на майбутнє і гарантія того, що, об’єднавши зусиллями, зможемо впевнено розвиватися та бути конкурентними на світовому рівні, – наголосив ректор Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Бобало.

Назар Подольчак, професор, доктор економічних наук, директор Наукового парку SID City Львівської політехніки, зазначає:

– Меморандум з Академією ДТЕК передбачає створення можливостей для всіх охочих отримати якісну та інноваційну освіту в Україні від кращих викладачів і тренерів. Дві потужні інституції об’єднують зусилля, щоб сформувати новий тренд у бізнес-освіті, поширити найсучасніші світові практики і зрештою стати центром творення нових міжнародних трендів з глибокими сенсами та контентом.

Докладніше – у прес-релізі

Приєднані файлиРозмір
Прес-реліз103.13 KB