Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Активний діловий партнер Львівської політехніки продовжує волонтерити

26 березня 2020, 17:54
Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки

Володимир Бараняк – член виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, відомий громадський діяч та волонтер, давній партнер Інституту підприємництва та перспективних технологій. Під час світової епідемії коронавірусу COVID-19, який, на жаль, добрався й до України, активно зосередився на своїй подальшій волонтерській діяльності.

Отримавши від Львівської майстерні мила для службових потреб декілька літрів дезінфекційної рідини, що виготовлена на основі медичного спирту, гліцерину й ароматизатора, поділився цим засобом із тими, хто вкрай потребує його на Дрогобиччині. Таким чином засіб потрапив до паліативної лікарні у Рихтичах, де перебувають літні пацієнти з важкими захворюваннями, до інтернату для дітей з вадами зору у Нагуєвичах, до геріатричного пансіонату у Підбужі.

Володимир Бараняк акцентує, що дезінфектант – високої якості, тому пансіонати й лікарні, де перебувають уразливі пацієнти, які належать до групи ризику, отримали засіб гігієни, такий необхідний особливо тепер. На думку Володимира Бараняка, важливо, що Львівська майстерня мила запропонувала дезінфекційну рідину цілком безкоштовно.

Як наголошує доцент ІППТ Лев Кльоба, Володимир Бараняк належить до активних партнерів Інституту, які завше охоче долучаються до зустрічей зі студентами та діляться з ними рецептами успіху, читають їм відкриті лекції, беруть участь у днях фінансової та цифрової грамотності тощо.