Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Анкета колишнього випускника ІППТ Львівської політехніки Юрія Симоненка

26 березня 2020, 11:41
ІППТ Львівської політехніки

Володимир Бараняк – член виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, відомий громадський діяч та волонтер – розмістив 23 березня 2020 р. у Фейсбуці замітку:

Від «Львівської майстерні мила» маємо – звичайно безкоштовно, на волонтерських засадах! – кілька літрів дезинфікуючої рідини для рук і поверхонь. Чудова річ на основі медичного спирту, гліцерину і ароматизатора. Сьогодні почали використовувати в роботі. Отримали цю потрібну рідину з умовою, що поділимось з тими, хто дійсно життєво потребує, тому:

  • сьогодні ці засоби відвіз до Рихтич у паліативну лікарню, де перебувають літні пацієнти з групи ризику з важкими захворюваннями;
  • частину віддав у Нагуєвичі в інтернат для дітей з вадами зору;
  • частину готую до передачі завтра у Підбузький геріатричний пансіонат (будинок престарілих).

Щиро дякую Львівській Майстерні Мила та Yurii Symonenko за прекрасної якості дезінфектант!

Розумію, що така якість ще й тому, що, на відміну від багатьох інших, хто спекулює на крайній потребі, свій засіб не тільки продаєте по доступній ціні, на межі собівартості, а й надаєте безкоштовно тим, хто справді потребує!

Дякую! Повага!

Ця публікація збіглася з одержанням відповідей від Юрія Симоненка – колишнього випускника Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки, заступника директора департаменту електронного бізнесу АТ Кредобанку, а також одного із власників ТМ «Львівська Майстерня Мила» – на запитання Анкети випускника ІППТ.

Докладніше – у доданому файлі.