Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Asolution Hub, проєкт Tech Startup School і Державної інноваційної фінансово-кредитної установи, запрошує до співпраці

21 липня 2020, 17:18
Tech StartUp School Львівської політехніки

Щоб бути успішним та лідером у своїй галузі, необхідно розвивати інновації та впроваджувати їх. Саме творчість є найважливішим елементом для створення унікальних рішень та впровадження інновацій. А підприємництво, зі свого боку, використовує інновації та масштабує ідеї, допомагаючи розвивати бізнес-проєкти.

Absolute Solution Hub запрошує до співпраці усіх, хто хоче представити свій інноваційний проєкт і стати потенційним постачальником рішень для вітчизняних та іноземних компаній.

  • Розміщення ідеї на платформі Asolution Hub дає можливість зрозуміти, наскільки рішення є цінним для споживача, знайти замовників та вдосконалити проєкт.
  • Адміністрування майданчика державним партнером спільно з лідером інновацій, а також багатоканальність зв’язку зі споживачами дає змогу підвищити ефективність успішної реалізації проєктів.

Asolution Hub – унікальний проєкт у місті Львові, створений Державною інноваційною фінансово-кредитною установою спільно із Tech Startup School Національного університету «Львівська політехніка». Це платформа, на якій міжнародні та вітчизняні компанії мають змогу розв’язати проблемні задачі стратегічного чи операційного характеру в найбільш оптимальному та економічно вигідному форматі.

Сайт платформи Asolution Hub