Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

«Бажаю, щоб для Вас не існувало жодних перепон у досягненні поставлених цілей та здійсненні мрій!»

28 вересня 2020, 09:07
Юрій БОБАЛО, ректор Національного університету «Львівська політехніка»

Дорогі студенти та викладачі!

Радий вітати Вас із початком навчального року — дещо незвичного, зі суттєвими змінами у підходах до навчального процесу та все ж повного нових можливостей, свіжих вражень і сподівань.

Усі, хто працює у Львівській політехніці задля того, щоб кожен студент міг отримати якісну освіту, належні знання, а в майбутньому успішно працевлаштуватися, докладають максимум зусиль, щоб жодні життєві виклики не мали впливу на це.

Для того, щоб розуміти, як покращити навчальний процес, ми повинні взаємодіяти. Тож керівництво університету, інститутів, кафедр буде з Вами частіше спілкуватися. Через зустрічі, опитування, безпосередні запитання Ви матимете можливість допомагати розвивати та вдосконалювати Львівську політехніку.

Дорогі студенти!

«Ваш мозок може все. Абсолютно все. Головне, переконати себе в цьому. Руки не знають, що вони не вміють віджиматися, ноги не знають, що вони слабкі. Це знає ваш мозок. Переконавши себе в тому, що ви можете все, ви зможете дійсно все», — впевнений американський інвестор, бізнесмен, письменник Роберт Кіосакі.

А я з власного досвіду скажу: навіть не уявляєте, наскільки Ви насправді талановиті та яких вершин здатні досягти. Навчившись організовувати свій час, знаходити джерела для навчання, аналізуючи здобуті знання, Ви будете змінюватися і водночас зміните світ довкола себе.

Бажаю, щоб Ви постійно відчували спрагу до нового, жагу до зростання та, щоб для Вас не існувало жодних перепон у досягненні поставлених цілей та здійсненні мрій.

Переконаний, що разом із Вами зростатиме й Львівська політехніка. Спільно — ми здатні на значно більше! Успіхів!