Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Біобібліографічний показник «Фаріон Ірина Дмитрівна» увійшов до ТОП-10 Всеукраїнського «Біографічного рейтингу»

11 червня 2020, 10:13
Кафедра УМ Львівської політехніки

«Це підсумок моєї наукової, просвітницької, громадської та політичної діяльности за 28 років, що припадають на злети й падіння, вершини та низини нашої Української Держави. Ідея укласти цю біобібліографію зумовлена бажанням чітко систематизувати зроблене за відповідними сферами діяльности (вступні статті про Ірину Фаріон М. Тимошика, М. Слабошпицького, О. Микитюк; хронологічний показник друкованих праць: монографії, наукові статті, тези, рецензії мої і рецензії на мої праці, навчально-методичні праці, газетні та публіцистичні журнальні публікації, літературне редакторство, укладання, редагування; хронологічний показник блогів; культурологічні проєкти: мовно-політичні плакати, академічний майстер-клас «Від книги до мети», телепроєкт на парламентському каналі «Рада» «Велич особистости»; основні інтерв’ю з Іриною Фаріон; дописи в друкованій пресі про Ірину Фаріон; алфавітний показник друкованих та електронних праць;іменний показник).

Проте був і ще один мотив здійснити цю працю: спростувати безпрецедентну брехню, що витає над моїм прізвищем і моєю діяльністю. Сподіваюся, що цей підсумок певного етапу мого життя знадобиться для глибоких дослідників та аналітиків. Можливо, допоможе і політично упередженим та заангажованим. Попереду гора роботи і новий Показник.

На разі щиро дякую колегам Оксані Микитюк, Лілії Харчук та Ірині Ментинській за роботу над цим виданням.

Особлива подяка Видавництву Львівської політехніки за видання, передусім художникові-дизайнеру Анні Христонько, комп’ютерному верстувальнику Геннадієві Кундельському, технічному редакторові Лілії Саламін та коректорові Анні Весній.

До праці, панове. То єдине, що заслуговує на беззастережний культ!»

Ірина Фаріон