Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

День видавця 2020. Згадуємо добре, сподіваємося на краще

30 травня 2020, 16:34
Видавництво Львівської політехніки

Остання субота травня – День працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження. Багато років поспіль до свого професійного свята наше Видавництво влаштовувало Тиждень книги у Львівській політехніці: презентації видавничих новинок, зустрічі з авторами, книжкові лотереї, флешмоби. Гостями Тижня книги у Львівській політехніці були письменник, Герой України Роман Іваничук, письменник, перекладач Андрій Содомора, Незалежний культурологічний часопис Ї, Видавництво Старого Лева. Тиждень книги мав стати доброю традицією Львівської політехніки.

Обставини непереборної сили часто перешкоджають найкращим намірам. Пандемія цьогорічної весни унеможливлює будь-які фестивалі, живі безпосередні зустрічі. Спілкуємося через інтернет, читаємо вдома.

Але жодні обставини не заважають написати: дорогі Автори і Читачі, Викладачі і Студенти, ми працюємо з Вами і для Вас, і сподіваємося на кращі часи. У День видавця 2020 привітаймо одні одних. Побажаймо собі здоров’я і витривалості, оптимізму і мудрості, і нехай книжка – наукова, навчальна, художня, доросла, дитяча – ніколи не стане зайвою в нашому повсякденні.
Як виглядали Тижні книги у Львівській політехніці – нагадає добірка фотографій різних років.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

»