Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

День знань 2020 у Хмельницькому політехнічному коледжі Університету складався з локальних заходів

4 вересня 2020, 10:42
Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки

Першого вересня у Хмельницькому політехнічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка» відбувся День знань – 2020. Вперше за 55-річну історію навчального закладу цього дня не відбувалось масштабних загальноколеджівських урочистостей. Проте святковий день був наповнений локальними заходами.

Насамперед, з 8-ї години ранку під музичний супровід біля центрального входу зустрічали 377 першокурсників. Цьогоріч до коледжу було подано 1421 заяву на вступ, тож укотре хмельницькі політехніки змогли не лише повністю заповнити весь ліцензований обсяг, а й відібрати найкращих. Представники адміністрації та студактиву, вітаючи юне покоління зі вступом до найпотужнішого навчального закладу у Західній Україні, нагадували і про правила карантину, які сьогодні є обов’язковими під час відвідування навчального закладу.

Дотримуючись всіх протиепідемічних вимог, юні політехніки пройшли у закріплені за кожною групою аудиторії. Тут куратори провели перший урок на тему «Студентство єднає Україну», наголосивши на тому, що побудова справді незалежної, соборної й, головне, мирної України можлива тільки за активної участі молоді.

Традиційно у перший день вересня провели посвяту в студенти і вручення першокурсникам політехнічних символів. Проте, дотримуючись карантинних обмежень щодо кількості учасників, у заході взяли участь лише представники кожної групи. Директор Хмельницького політехнічного коледжу Вадим Овчарук вручив символічний ключ від знань, а заступник директора Дмитро Пижов – студентський квиток.

Свій сюрприз для нових політехніків підготували і студенти старших курсів. У холі навчального закладу вони розгорнули виставку власних досягнень. Кожне відділення демонструвало свою експозицію, де переважно були роботи студентів, виконані під час дипломного та курсового проєктування, вироби учасників науково-технічних гуртків, нагороди переможців на різноманітних всеукраїнських та міжнародних змаганнях професійного спрямування.