Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Другий день онлайн-школи «Youth Diplomatic Hub» від кафедри ПМВ проминув швидко та цікаво

16 вересня 2020, 12:38
Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки

Дуже швидко та надзвичайно цікаво пройшов другий день онлайн-школи «Youth Diplomatic Hub», організованої кафедрою політології та міжнародних відносин Львівської політехніки.

  • Науковий співробітник Міжнародного інституту освіти, культури і зв’язків з діаспорою Юрій Марусик розповів про українців за кордоном у контексті активізму та культурної дипломатії.
  • Випускниця кафедри політології та міжнародних відносин, а зараз спеціаліст з міжнародної судової практики Вестерн Юніон по Франції, Естонії, Білорусі та Україні у Вільнюсі (Литва) Катерина Бодасюк поділилася своїм досвідом навчання за кордоном та розповіла про дипломатичні зв’язки і міжнародну діяльність Європарламенту.
  • Студент бакалаврату, Посол європейської молоді у програмі «Східне партнерство» Віктор Демко презентував можливості студентської мобільності для студентів-міжнародників.
  • А студент магістратури, помічник Почесного Консула Франції у Львові Василь Романик розповів учасникам про особливості діяльності почесних консульств у Львівському регіоні.