Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

EPAM University Programs запрошує викладачів IT-спеціальностей взяти участь у Teachers Internship Online Program 2020

8 липня 2020, 09:50
EPAM University Programs

EPAM University Programs запрошує викладачів та вчителів взяти участь у Teachers Internship Online Program 2020 від експертів ЕРАМ та IT Асоціації України. Цього року програма трансформувалася в онлайн-формат, тому організатори раді вітати учасників зі всієї України, без будь-яких географічних обмежень.

Програма допомагає викладачам збагатити теоретичні знання практичним проєктним досвідом і побачити роботу сучасної IT-компанії «зсередини». Це дає можливість краще розуміти сьогоднішні реалії ІТ-сфери та передавати студентам максимально прикладні та актуальні знання і навички для успішної кар’єри в майбутньому.

Учасники прокачають Hard & Soft skills та набудуть актуальні на сьогоднішній день навички роботи над навчальними проєктами у розподілених командах. Програма не фокусується на певній технології, а дає широке розуміння сучасної IT-галузі, а модульна система програми дає слухачам можливість скласти персональний навчальний план, поєднавши обов’язкові дисципліни із спеціалізаціями за вибором.

Старт навчання: 15 липня; тривалість програми: 1 місяць; приймання заявок: до 13 липня, 18:00.

Учасники, які успішно пройдуть стажування, отримають сертифікат від ЕРАМ та ІТ Асоціації України.

Деталі, програма та реєстрація