Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Голова аналітичного департаменту Центру контент-аналізу провів тренінг для студентів кафедри СКІД

14 травня 2020, 12:13
Кафедра СКІД Львівської політехніки

На кафедрі соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Львівської політехніки стає вже доброю звичкою влаштовувати зустрічі студентів з потенційними роботодавцями. Викладачі переконані, що саме практичний досвід є запорукою затребуваності випускників у професії, їхньої конкурентоспроможності на ринку праці та працевлаштуванням за фахом. Співпраця з роботодавцями – один з пріоритетних напрямів роботи кафедри.

13 травня 2020 року за допомогою платформи Zoom голова аналітичного департаменту Центру контент-аналізу Артем Захарченко провів тренінг «Маніпуляції в медіа: як не зловитися?» для студентів кафедри СКІД, зокрема студентів освітнього рівня «Магістр» спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа».

Під час трансляції учасники мали змогу переглянути презентацію, поставити запитання та отримати на них вичерпні відповіді. Також студенти докладно ознайомились зі специфікою роботи Центру контент-аналізу та професійною діяльністю медіа-аналітика загалом. Отриманий безцінний досвід фахівця такого рівня є запорукою успішного майбутнього працевлаштування.

В результаті зустрічі домовлено про подальшу співпрацю між кафедрою СКІД та головою аналітичного департаменту Центру контент-аналізу Артемом Захарченком.