Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Хмельницький політехнічний коледж одержав відзнаку «Зірка якості» Національного рейтингу якості товарів та послуг

6 листопада 2020, 10:35
Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки

Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» – один із лідерів на освітньому ринку України. Підтвердженням цьому є отримана у жовтні 2020 року відзнака Національного рейтингу якості товарів та послуг «Зірка якості» для керівників та спеціалістів підприємств, компаній, закладів, які своєю плідною працею і професіоналізмом зробили значний внесок у розвиток України.

Рейтинг укладено на основі офіційних даних Державних статистичних органів України, і в ньому виключено вплив людського фактору в прийнятті рішення. Це єдина в Україні неупереджена, комплексна, об’єктивна та прозора система, що визначає лідерів, які досягли успіху в своїй галузі за звітний період серед всіх установ незалежно від форм власності.

Відповідно до результатів ранжування Національного рейтингу якості товарів та послуг «Зірка якості» та звання «Краще підприємство країни» в галузі освіти і науки присвоєно Хмельницькому політехнічному коледжу за незмінно високу якість і досягнення у науковій роботі та підготовку висококваліфікованих фахівців.