Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Із 1 серпня стартує реєстрація електронних кабінетів вступників

31 липня 2020, 14:37
Центр комунікацій Львівської політехніки

Вже цієї суботи, 1 серпня, від 10 години розпочинається реєстрація в електронних кабінетах вступників. Це стосується і вступників на базі повної загальної середньої освіти, й тих, які вступають у магістратуру на основі здобутого ступеня вищої освіти.

Заяви до закладів вищої освіти подаватимуть від 13 до 22 серпня. Увесь цей час також можна буде зареєструватися в електронному кабінеті. 16 серпня о 18 годині завершується приймання заяв та документів від осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів. Усі інші абітурієнти, які вступають на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти, за результатами ЗНО, можуть подавати документи до 18 години 22 серпня.

Покрокові інструкції та відеороз'яснення щодо того, як створювати та реєструвати електронний кабінет розміщені на сайті Міністерства освіти і науки України.

Зверніть увагу:

― неможливо зареєструвати електронний кабінет на пошту, яка не існує або ж на заборонену в Україні електронну адресу (наприклад, mail.ru, yandex.ru тощо);

― до електронного кабінету необхідно завантажувати якісні фото (формат JPEG (JPG) або PNG, розмір файлу небільше 1 Мб, розмір фотокартки — 3х4 см), оскільки їх використовуватимуть для виготовлення студентського квитка;

― заздалегідь визначіть пріоритетний заклад вищої освіти, куди подаватимете заяви, оскільки після прийняття заяви до розгляду скасувати її можна тільки із втратою пріоритетності;

― на бюджетну форму навчання можна подати не більше як 5 заяв на будь-які спеціальності; на навчання за контрактом ― кількість заяв не обмежена.

― до 18 години 27 серпня вступник може отримати рекомендацію для зарахування на бюджет. Після цього до 18 години 31 серпня треба подати оригінали документів для вступу на бюджет. Щодо контрактної форми навчання — документи для зарахування слід подати до 30 вересня.

 

 

За детальнішою інформацією звертайтеся у Приймальну комісію Львівської політехніки: