Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Львівська політехніка і Міланський народний університет започаткували співпрацю

14 лютого 2020, 16:03
Анастасія Степаняк, Центр комунікацій Львівської політехніки

Відтепер наш університет, а саме Центр італійсько-українського співробітництва став партнером Міланського народного університету. Відповідну угоду сторони підписали 14 лютого. З цією метою до Політехніки завітала делегація з Італії – ректор Міланського народного університету Джованні Нері та професорка вишу, кавалер Мальтійського ордену, представниця Європейського Комітету Франческа Баллалі. Приймали делегацію проректорка з міжнародних зв’язків Наталія Чухрай, керівник Центру італійсько-українського співробітництва Орест Василько та очільниця Центру міжнародної освіти Наталія Гоц.

– Це вже другий візит делегації до Політехніки. Ми підписали угоди про співпрацю між Міланським народним університетом та чотирма нашими інститутами. Пані Франческа Баллалі займається фінансуванням проєктів у Європейському комітеті та зацікавлена профінансувати майбутні проєкти між нашими вишами. Ці рамкові угоди вона повезе в офіс Європейського Комітету у Брюсселі, де вже домовлено про фінансування, – розповідає Орест Василько.

Як розповіла Наталія Чухрай, зі Львівської політехніки з Міланським вишем співпрацюватимуть Інститут будівництва та інженерних систем, Інститут гуманітарних та соціальних наук, Інститут економіки і менеджменту, Інститут права, психології та інноваційної освіти.