Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Львівський осередок Міжнародної студентської організації BEST: мрії перетворюються на цілі

31 березня 2020, 14:30
Львівський локальний осередок BEST

Бажань багато, але як їх реалізувати? Разом із Міжнародною студентською організацією BEST мрії перетворяться на цілі, які буде легко втілити в життя, отримати незабутні враження та дорогоцінний досвід.

Ось відгуки людей, які отримали омріяне, бо обрали BEST.

Люба Франчук:

«BEST виконав багато моїх мрій: я побувала у 12 країнах за 1,5 роки та вперше подорожувала на кораблях – таких, як Титанік».

Юліана Партика:

«Завжди хотілося відчути себе частинкою чогось великого, і тепер я є в команді організаторів Інженерного Ярмарку Кар’єри. Так само – багато подорожувати. Раніше я рідко на це наважувалася, а в BEST без подорожей ніяк. Але найголовніше в організації – люди. Тут наче зумба – танцюють всі. Мати друзів, які вірять і підтримують, – ось головна здійснена мрія в BEST».

Володя Гресько:

«Мріяв побувати в Португалії, організувати проєкт, влаштувати велику вечірку. І все це мені вдалося реалізувати завдяки своєму бажанню та за допомогою BEST».

Роксолана Чулуп:

«Завдяки BEST я займаюсь тим, що дуже люблю – дизайном. Завжди хотіла навчитись розуміти людей, співпрацювати з ними і бути лідером. О, як же не згадати за англійську! Досконало знати іноземні мови – моя мрія, тому я в процесі її здійснення».

Володя Морозов:

«Найголовніше, що дав мені BEST, – крутих друзів, компанію, з якою завжди можна пожартувати, людей, які завжди підтримають. Здійснив мрію поїхати за кордон і знайти там друзів».